Tips

Beste magnetische raamwisser 2024 | Top 5

Een magnetische raamwisser is een innovatief hulpmiddel dat het reinigen van ramen aan beide zijden tegelijkertijd mogelijk maakt. Dankzij de sterke magneten die de twee sponsjes aan elke kant van het glas bij elkaar houden, kun je met gemak en efficiëntie je ramen schoonmaken. Dit type raamwisser is ideaal voor het bereiken van moeilijk bereikbare plaatsen, zoals hoge ramen in appartementen of kantoren, en biedt een veilige en praktische oplossing voor iedereen die de uitdaging van raamreiniging wil aangaan.

De werking van een magnetische raamwisser is eenvoudig, maar uiterst effectief. Door de magnetische kracht hoef je je geen zorgen te maken dat de buitenkant van je ramen onaangeraakt blijft.

Of je nu te maken hebt met enkel, dubbel of zelfs triple glas, er is een geschikte raamwisser met magneet voor elke glasdikte en type raam.

Bovendien zorgen de neodymium magneten voor een stevige grip en een streepvrij resultaat na elke wasbeurt.

Voor extra veiligheid komt de raamwisser vaak met een veiligheidstouw, zodat je zeker kunt zijn dat je gereedschap niet naar beneden valt tijdens het schoonmaken.

Met de juiste raamreinigingsaccessoires en een beetje oefening, wordt het wassen van je ramen met een magnetische raamwisser een fluitje van een cent.

Het is de perfecte inleiding tot een reeks artikelen die je zullen helpen om de beste magnetische raamwisser voor jouw behoeften te vinden.

Beste magnetische raamwisser

Wanneer je zoekt naar de beste magnetische raamwisser, dan zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Het is niet alleen belangrijk dat de raamwisser effectief is in het schoonmaken, maar ook dat de wisser past bij de dikte van je ramen en het type glas. Onderstaande magnetische raamwissers zijn het overwegen waard.

Beste magnetische raamwisser | Top 5 in het kort

 1. TibaGoods magnetische raamwisser dubbelglas > Bekijken
 2. Arclit magnetische ramenwasser > Bekijken
 3. Cleanworcs verstelbare raamwisser met magneet > Bekijken
 4. Tyroler Bright Tools magnetische ruitenreiniger > Bekijken
 5. LuZana magnetische raamwisser > Bekijken
BEKIJK MEER PRODUCTEN

TibaGoods magnetische raamwisser dubbelglas

TibaGoods Magnetische RaamwisserAls het hebben van schone ramen hoog op je lijstje staat, maar je hebt geen zin in het zware werk of de uitgave aan een professionele glazenwasser, dan is de TibaGoods magnetische raamwisser jouw must-have schoonmaakgadget.

Bekijken

Dit innovatieve product combineert functie met gemak, waarbij het slimme driehoekige ontwerp en krachtige magneten je dubbelglas ramen in no-time schoon krijgen. Vooral ontworpen voor ramen met een dikte tussen 15-24 mm, past het perfect bij moderne huizen die vaak voorzien zijn van dikker dubbelglas.

Dus, neem afscheid van frustrerende vegen en tijdrovend gezeul met ladders – TibaGoods belooft je ramen lappen te transformeren in een snelle en haast moeiteloze klus.

Voordelen TibaGoods magnetische raamwisser:

 • Gemakkelijk en snel streeploos schoon
 • Bespaar geld uit aan de glazenwasser
 • Extra sponsjes en trekkers zorgen voor langdurig gebruik

Nadelen:

 • Wees voorzichtig met de sterke magneten voor veilig gebruik
 • Het anti-valtouw is praktisch, maar soms lastig

Specificaties:

Specificatie Details
Geschikt voor Dubbelglas van 15-24 mm dik
Magneten Neodymium voor krachtige grip
Inclusief Extra schoonmaaksponzen, rubberen trekkers, verbindingsdopjes
Veiligheid Anti-valtouw voor extra bescherming
Ontwerp Compact en driehoekig voor gemakkelijke handling

Deze magnetische raamwisser onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn gespecialiseerde gebruik voor dubbelglas, zijn sterke magnetische grip en de toegevoegde accessoires die de schoonmaakervaring verbeteren.

Bekijken

Arclit magnetische ramenwasser

Arclit magnetische ramenwasserMet de Arclit magnetische ramenwasser wordt ramen lappen een fluitje van een cent. Dit innovatieve apparaat is een waar multitasking-wonder dat de manier waarop je naar schoonmaken kijkt zal veranderen.

Bekijken

In plaats van torenhoge ladders en eindeloos heen en weer geloop, biedt de 2-in-1 functie van de Arclit de mogelijkheid om zowel de binnen- als buitenkant van je ramen te wassen en drogen in één soepele beweging. De instelbare magneetsterkte zorgt ervoor dat de raamreiniger geschikt is voor allerlei soorten beglazing, van enkel glas tot het dikste HR+++ glas.

Geen zorgen meer over allerlei verschillende reinigingshulpjes voor verschillende raamsituaties; deze ramenwasser dekt het allemaal. En dat alles zonder de stress van mogelijke ongelukken, dankzij het praktische veiligheidskoord.

Een Arclit magnetische ramenwasser brengt efficiëntie en veiligheid samen, wat het een topkeuze maakt in vergelijking met andere ramenwassers. Met Arclit is jouw uitzicht voortaan altijd helder en het proces een stuk minder tijdrovend.

Voordelen Arclit magnetische ramenwasser:

 • Verstelbare magneetsterkte om elk type glas aan te kunnen.
 • Inclusief veiligheidskoord zodat je veilig aan de slag kunt.
 • Volledige set met trekker strips en reinigingspads voor langdurig gebruik.

Nadelen:

 • Vergt enige oefening om de magneetsterkte juist in te stellen.
 • Vervangen van de strips en pads kan even puzzelen zijn.

Specificaties:

Specificatie Detail
Merk Arclit
Kleur Rood
Werking Reinigen en drogen, zowel binnen als buiten
Magneet Instelbaar, stand 1 tot 5
Geschikt voor Enkel/Dubbelglas/HR/HR+/HR++/HR+++ (4-35mm)

Het unieke van de Arclit raamwasser zit ‘m in de verstelbare magneet, wat deze gadget geschikt maakt voor vrijwel elk type raam. Vergeleken met zijn concurrenten, biedt dit apparaat een ongeëvenaarde veelzijdigheid die het ramen wassen overal en voor iedereen toegankelijk maakt.

Bekijken

Cleanworcs verstelbare raamwisser met magneet

Cleanworcs verstelbare raamwisser met magneetMet de Cleanworcs verstelbare raamwisser met magneet breng je glans op je ruiten zonder de inspanning van traditioneel ramen wassen. Deze krachtige, magnetische raamwisser met zijn verstelbare steel maakt het mogelijk om moeilijk bereikbare plekken te lijf te gaan en biedt een onberispelijk brandschoon resultaat, zowel binnen- als buitenzijde van je ramen.

Bekijken

De verstelbare magneetsterkte, met vijf verschillende standen, biedt flexibiliteit voor elk type beglazing, zelfs voor de sterkere HR-varianten.

Deze tool onderscheidt zich door de combinatie van een ergonomisch ontwerp en doeltreffende schoonmaakcapaciteit. Een gadget dat zowel voor de nog-beginnende ramenzemer als voor de gevorderde schoonmaakfanaat een must is.

Voordelen Cleanworcs verstelbare raamwisser met magneet:

 • Efficiënt en gebruiksvriendelijk, bespaart tijd.
 • Verstelbare steel voor hoge ramen.
 • Geschikt voor alle soorten glas, inclusief dubbelglas.
 • Levert een streeploos, brandschoon resultaat.
 • Inclusief handige extra accessoires.

Nadelen:

 • Vereist ruimte voor opslag door lengte van de steel.
 • Mogelijke leercurve bij het verstellen van de magneetsterktes.

Specificaties:

Productkenmerken Cleanworcs Magnetische Raamwisser
Merk Cleanworcs
Kleur Beige + Wit
Materiaal Microfiber, ABS, Plastic, Magneet
Verstelbaar Ja
Afmetingen Kop 18 x 15 x 10 cm
Afmetingen Steel 97.5 – 152.5 cm

De Cleanworcs raamwisser staat voor een innovatieve reinigingservaring waarbij gemak en doeltreffendheid centraal staan. De meegeleverde accessoires zorgen ervoor dat je voor een lange tijd bent voorzien. Kies voor de Cleanworcs raamwisser voor uitzonderlijk schone ramen met minimale inspanning.

Bekijken

Tyroler Bright Tools magnetische ruitenreiniger

Tyroler Bright Tools magnetische ruitenreinigerKen je dat, ramen zo vies dat je bijna niets meer door de ruiten ziet, maar echt geen zin hebt om op een wankel trapje te klimmen? Met de Tyroler Bright Tools magnetische ruitenreiniger wordt dit klusje een stuk minder vervelend. Deze handige glasreiniger pakt de boel aan met een krachtige magneetfunctie die het zowel binnen als buiten spik en span krijgt. Handig, toch?

Bekijken

Met een simpel knopje pas je de magneetkracht aan voor bijna alle soorten glas en diktes tussen 2 en 40 mm. Stel je voor: moeiteloos die hoge slaapkamerramen lappen of juist de ramen aan de straatkant die je normaal amper bereikt. En dan ook nog eens eindigen met glimmend schone ramen, dat geeft toch een lekker gevoel?

Bij de Tyroler krijg je ook nog eens twee superzachte microvezeldoeken erbij, ideaal voor het oppoetsen en verwijderen van die nare vlekken. Ze zijn niet alleen zacht voor je ramen, maar ook voor je portemonnee – was ze en ze zijn weer zo goed als nieuw. Plus, het bedrijf staat zo achter hun spulletjes dat ze je een stevige garantie geven.

Voordelen Tyroler Bright Tools magnetische ruitenreiniger:

 • Aanpasbaar voor elk type raam
 • Gemakkelijk die lastige hoekjes schoonmaken
 • Herbruikbare, zachte microvezeldoeken
 • Een geruststellende garantie dat je een goed product koopt

Nadelen:

 • Kan even puzzelen zijn met die magneetkracht-instellingen
 • Niet vergeten dat veiligheidskoordje te gebruiken

Specificaties:

Specificaties van de Tyroler Bright Tools Magnetische Ruitenreiniger
Reinigingsmethode Magnetisch vensterreinigingsgereedschap (2-delig ontwerp)
Krachtcontrole Instelbare knoppen voor magneetsterkte
Glascompatibiliteit Enkel, dubbel, en driedubbel glas tot 40 mm dikte
Design Aangepaste 4-Squeegee ontwerp
Veiligheid Inclusief veiligheidskoordje
Reinigingsdoeken Twee (2) microvezel reinigingsdoeken

De Tyroler Bright Tools magnetische ruitenreiniger is een doordachte oplossing voor een veilige, effectieve en comfortabele raamreiniging. De aanpasbare magneetkracht en meegeleverde accessoires maken het een uitstekende keuze voor iedereen die zonder gedoe voor brandschone ramen wil zorgen. Met de betrouwbare garantie en duurzame materialen, is dit een slimme investering in je huishouden.

Bekijken

LuZana magnetische raamwisser

LuZana magnetische raamwisserOntdek de LuZana magnetische raamwisser, een handige oplossing voor iedereen die zijn ramen flitsendsnel wil schoonmaken. Gooi die emmers water en bergen zeemlappen maar aan de kant, want dit apparaatje is jouw nieuwe schoonmaakpartner. Met extra pads, een kwalitatieve bouw, en een magneet die je kunt instellen, is ‘ie perfect voor vrijwel elk raam in huis.

Bekijken

Geen gedoe meer met het bellen van de glazenwasser. De LuZana maakt jou onafhankelijk en zorgt dat je ramen blinken van blijdschap. En zeg eens eerlijk, wie houdt er nu niet van een schitterend uitzicht? Zijn compacte vormgeving maakt ‘m supermakkelijk op te bergen en het veiligheidskoordje zorgt ervoor dat je nieuwe maatje altijd veilig is tijdens de klus.

Om het nog mooier te maken, krijg je er gratis kwalitatieve schoonmaakspullen bij. Zo kun je rekenen op streeploos schone ramen elke keer als je de LuZana gebruikt.

Voordelen LuZana magnetische raamwisser:

 • Extra pads voor altijd schone ramen.
 • Compact en makkelijk op te bergen.
 • Veiligheidstouw voorkomt vallen.
 • Geschikt voor alle raamtijpes.
 • Bespaar op de glazenwasser.
 • Gratis extra schoonmaakspullen.

Nadelen:

 • De sterke magneet kan wennen zijn in het begin
 • Magneetinstellingen vergen mogelijk wat oefening

Specificaties:

Productspecificaties van de LuZana Magnetische Raamwisser
Inbegrepen Extra duurzame pads
Opslag Compact ontwerp, eenvoudig op te bergen
Veiligheid Veiligheidstouw inbegrepen
Compatibiliteit Geschikt voor verschillende raamtypen
Kostenbesparend Meer zelfstandigheid, minder afhankelijk van glazenwassersdiensten
Extra’s Gratis schoonmaakmaterialen meegeleverd

De LuZana magnetische raamwisser is een prima aanwinst voor ieder huishouden. Met z’n extra pads, veiligheidstouw en aanpasbare magneet is het geschikt voor bijna elke raamsoort en zorgt het voor een vlekkeloze reiniging. Hoewel het instellen van de magneetsterkte even oefening kan vragen, is het een kleine moeite in ruil voor het gemak en de besparingen op de lange termijn.

Bekijken

Beste magnetische raamwisser dubbel glas

Wanneer je de beste magnetische raamwisser voor dubbel glas zoekt kun je waarschijnlijk met eerdergenoemde modellen wel uit de voeten. De meeste magnetische raamwissers zijn tegenwoordig geschikt voor dubbel glas. Dit komt doordat de meeste woningen rondom voorzien zijn van dubbel glas. Als je zoekt naar de beste magnetische raamwisser voor triple glas wordt het iets moeilijker, maar zeker niet onmogelijk. Er zijn verschillende magnetische raamwissers te vinden die je ook kunt gebruiken bij triple glas. Wat de beste magnetische raamwisser voor dubbel glas is is dus persoonlijk en hangt af van je voorkeuren.

Factoren om te overwegen bij het kopen van een raamwisser met magneet

Bij het kiezen van een magnetische glazenwasser, moet je letten op de kracht van de neodymium magneten. Deze magneten zorgen ervoor dat de wisser geschikt is voor zowel enkel als dubbel glas, en zelfs voor HR glas. Een raamwisser met veiligheidstouw biedt extra veiligheid om valschade te voorkomen, een essentiële factor als je ramen op hoogte gaat schoonmaken.

Verschillende Modellen en Accessoires

Er zijn vele modellen beschikbaar, van een eenvoudige ruitenreiniger voor flats tot geavanceerde telescopische raamwissers voor professioneel gebruik. Kijk ook naar de raamreinigingsaccessoires dat meegeleverd wordt, zoals schoonmaaksponsjes voor ramen en extra rubberen trekkers. Een uitgebreide ruitenreinigingsset kan het verschil maken voor een langdurig en streepvrij resultaat.

De Beste Keuze voor Jouw Behoeften

Voor degenen die ramen met een groter oppervlak hebben, kan een raamwasapparaat met een groot wisseroppervlak een tijdbesparende keuze zijn. Het is ook belangrijk om een model te kiezen dat comfortabel in de hand ligt en niet te zwaar is, zodat je gemakkelijk en zonder vermoeidheid je ramen kunt wassen.

Magnetische Raamwisser voor Speciale Toepassingen

Voor specifieke taken, zoals aquarium schoonmaak of het wassen van triple glas, moet je mogelijk zoeken naar een gespecialiseerde magnetische raamwisser. Deze modellen zijn vaak ontworpen met extra aandacht voor de kracht van de magneet en de zachtheid van de sponsjes om schade aan gevoelige oppervlakken te voorkomen.

Uiteindelijk is de beste magnetische raamwisser het product die aan jouw persoonlijke wensen en de vereisten van je woning voldoet. Of je nu kiest voor een basis model voor thuisgebruik of een geavanceerd systeem voor professionele raamreiniging, zorg ervoor dat je investeert in een kwalitatief product dat jarenlang meegaat en keer op keer een streepvrij resultaat levert. Combineer je raamwisser met het juiste raam schoonmaakmiddel voor de ultieme glans en helderheid van je ramen.

Wat is een magnetische raamwisser?

Een magnetische raamwisser is ontworpen om het wassen van ramen eenvoudiger en efficiënter te maken, vooral voor die ramen die lastig te bereiken zijn. Dit apparaat bestaat uit twee delen: een binnen- en een buitenwisser, beide uitgerust met een spons en een trekker. Ze blijven aan beide zijden van het raam op hun plaats door sterke magneten.

Veilig en Efficiënt Ramen Wassen

Met dit handige hulpmiddel kun je ramen aan beide kanten tegelijk reinigen zonder dat je je huis uit hoeft of een ladder hoeft te beklimmen. Dit is met name handig voor hoge ramen in appartementsgebouwen of voor het schoonmaken van aquariums. Veiligheid is ook gegarandeerd dankzij het veiligheidstouw dat aan de binnenwisser kan worden bevestigd, waardoor het risico dat de buitenste wisser valt, wordt geminimaliseerd.

Aanpassen aan Verschillende Glasdiktes

Naast het traditionele gebruik kan de magnetische raamwisser ook effectief zijn als reiniger voor dubbel en zelfs triple glas. De instelbare magnetische sterkte maakt het een veelzijdig stuk gereedschap voor verschillende glasdiktes, van enkel tot hoogrendementsglas.

Belangrijke Overwegingen bij Aankoop

Bij de aankoop van een magnetische raamwisser is het belangrijk om na te gaan welke accessoires worden meegeleverd. Een goede set kan extra sponsjes en trekkers bevatten om het reinigingsproces te ondersteunen. Voor professioneel gebruik zijn er geavanceerde opties beschikbaar, zoals apparatuur met telescopische stelen die het bereik vergroten en het schoonmaken van hoge ramen vereenvoudigen.

Kiezen van het Juiste Model

Of je nu een eenvoudige oplossing voor thuis zoekt of een geavanceerd apparaat voor commercieel gebruik, het is cruciaal om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de magneten en de duurzaamheid van de materialen. Voor specifieke toepassingen, zoals het schoonmaken van een aquarium, is een raamwisser met een sterk magnetisch veld ideaal om vuil gemakkelijk te verwijderen zonder nat te worden.

Een magnetische raamwisser maakt het reinigen van allerlei glasoppervlakken een stuk gemakkelijker. Met het juiste model en de juiste accessoires ben je verzekerd van schone ramen zonder strepen, ongeacht de locatie of gebruiksomgeving. Vergeet niet het geschikte schoonmaakmiddel te kiezen voor het beste reinigingsresultaat.

Hoe ramen wassen met een magneet

Het wassen van je ramen met een magnetische raamwisser is een slimme manier om zowel de binnen- als buitenkant van je ramen efficiënt en effectief te reinigen. Een magnetische raamwisser bestaat uit twee krachtige onderdelen die elkaar aantrekken door sterke magneten, waardoor je zonder problemen aan de slag kunt met glazen wassen aan beide zijden tegelijk.

Stap 1 – De Voorbereiding

Begin met het bevochtigen van de sponsjes of schoonmaakpads en breng een geschikt raam schoonmaakmiddel aan. Zorg ervoor dat je het veiligheidstouw aan de binnenste wisser bevestigt, zodat je geen risico loopt dat het buitenste deel valt als de magneten onverhoopt loslaten. Dit is vooral belangrijk bij het schoonmaken van hooggelegen ramen, zoals bij flats of hogere verdiepingen.

Stap 2 – Gebruik de Juiste Techniek

Plaats een deel van de raamwisser aan de buitenkant en het andere deel aan de binnenkant van het raam. Zorg ervoor dat de magneten correct zijn uitgelijnd en dat de wisser stevig vastzit. Beweeg de binnenste wisser in een langzame en gestage beweging; de buitenste wisser volgt automatisch. Werk in banen van boven naar beneden om een streepvrij resultaat te garanderen.

Stap 3 – Speciale Aandacht voor Verschillende Raamtypen

Of je nu werkt met enkel, dubbel of zelfs triple glas, het is belangrijk om de sterkte van de magneet aan te passen aan de dikte van het glas. Veel magnetische raamwissers hebben instelbare magneten voor dit doel. Een dubbel glas reiniger vereist bijvoorbeeld een sterker magnetisch veld dan een wisser voor enkel glas, terwijl voor triple glas en HR glas een nog krachtigere magneet nodig is. Niet elke magneet raamwisser is geschikt voor dubble of triple glas.

Stap 4 – Zorg na het Wassen

Na gebruik is het belangrijk om de raamwisser en de schoonmaaksponsjes voor ramen grondig te reinigen en te laten drogen. Dit zorgt voor een langere levensduur van je raamreinigingsgereedschap en voorkomt strepen bij het volgende gebruik. Berg de raamwisser magneet en accessoires op een droge plaats op om roest of schade aan de magneten te voorkomen.

Extra Tips

Voor ramen die buiten handbereik liggen, kan een telescopische raamwisser uitkomst bieden. Mocht je specifieke accessoires nodig hebben, zoals voor aquarium schoonmaak of ruitenreiniging in professionele omgevingen, overweeg dan een ruitenreinigingsset die past bij jouw specifieke situatie. Door de juiste technieken en hulpmiddelen te gebruiken, wordt ramen schoonmaken met een magnetische raamwisser een fluitje van een cent.

Voordelen van een magnetische raamwisser

Het schoonmaken van je ramen kan een tijdrovende klus zijn, vooral als je te maken hebt met moeilijk bereikbare plekken. Een magnetische raamwisser biedt hier een uitkomst. Dit innovatieve hulpmiddel maakt het mogelijk om beide kanten van het raam tegelijkertijd schoon te maken, wat resulteert in een efficiënte en effectieve reiniging.

Gemak en Efficiëntie van een magnetische raamwisser

Met een magneet raamwisser hoef je niet langer gevaarlijke toeren uit te halen op een ladder. Het is een veilig alternatief dat je in staat stelt om van binnenuit zowel de binnen- als buitenkant van je ramen te reinigen. Bovendien zorgt het voor een streepvrij resultaat zonder dat je daarvoor extra inspanningen hoeft te leveren.

Veiligheid voorop

Dankzij het veiligheidstouw raamwisser kun je zonder zorgen aan de slag. Dit touw voorkomt dat de buitenste helft van de wisser valt, wat een must is bij het schoonmaken van ramen op hogere etages, zoals bij flats.

Magnetische raamwisser is veelzijdig in gebruik

Een magnetische raamwisser is niet alleen geschikt voor ramen. Het kan ook worden ingezet voor het schoonmaken van aquariums en andere glazen oppervlakken, waardoor het een multifunctioneel reinigingsgereedschap is in je huishouden.

Besparing op Schoonmaakkosten

Door zelf je ramen te wassen met een magnetische raamwisser, kun je besparen op de kosten van een professionele raamreiniging. Het is een eenmalige investering die zich snel terugbetaalt door het gemak en de lagere onderhoudskosten.

Geschikt voor diverse raamtypen

Of je nu enkel, dubbel of HR glas hebt, er is altijd een magnetische raamwisser die bij jouw situatie past. Dankzij de verschillende sterktes van neodymium magneten is er voor elk type raam een geschikte oplossing.

De magnetische raamwisser is een waardevolle toevoeging aan je schoonmaakspullen. Het biedt niet alleen gemak en veiligheid, maar het is ook een kostenefficiënte en veelzijdige manier om je ramen glanzend schoon te krijgen.

Dikte van de ramen is belangrijk

Wanneer je een raamwisser met magneet gebruikt, is het goed om rekening te houden met de dikte van de ramen. De effectiviteit van de magneet raamwisser hangt namelijk sterk af van het feit of de magnetische kracht voldoende is om door het glas heen te werken. Dit is vooral van belang bij dubbel glas of HR glas, waarbij de afstand tussen de binnen- en buitenkant van het raam groter is.

Enkel glas versus Dubbel glas

Bij enkel glas is de dikte meestal niet meer dan 4 millimeter, wat betekent dat de magnetische kracht van standaard magneten volstaat. Voor dubbel glas en vooral voor HR glas, dat een nog grotere dikte kan hebben, zijn specifiek ontworpen magnetische raamwissers nodig die sterkere magneten bevatten voor een effectieve reiniging.

Triple glas reinigen met een magnetische raamwisser

Triple glas staat bekend om zijn superieure isolerende eigenschappen, maar dit type glas kan een uitdaging vormen voor de magnetische glazenwasser. Gebruikers moeten zoeken naar modellen die speciaal zijn aangepast om de grotere dikte van triple glas aan te kunnen.

De juiste magneetsterkte kiezen

Het is belangrijk om een magnetische raamwisser te kiezen met verstelbare magneetsterktes. Hiermee kun je de kracht aanpassen aan de dikte van het glas om zo een veilige hechting en een streepvrij resultaat te garanderen. Raadpleeg altijd de specificaties van het product om te verzekeren dat de magneetkracht overeenkomt met de vereisten van jouw ramen.

Veiligheidstouw: een must voor hogere ramen

Veiligheid staat voorop bij het schoonmaken van ramen op hoogte. Een veiligheidstouw raamwisser is daarom een belangrijke functie om naar te kijken bij het aanschaffen van een magnetische raamwisser. Het touw voorkomt dat een deel van de wisser naar beneden valt en zorgt voor extra zekerheid tijdens het schoonmaken.

Of je nu zelf je ramen wilt schoonmaken of een professional inschakelt, de dikte van het glas is een bepalende factor voor het kiezen van de juiste magnetische raamwisser. Zorg ervoor dat je een model kiest dat past bij de specifieke behoeften van jouw ramen om zo veilig en effectief mogelijk te werk te gaan.

 

Related Articles

Back to top button
Close

Adblocker uitschakelen s.v.p.

We zien dat je gebruikmaakt van een Adblocker. Hierdoor kan deze website niet goed functioneren. We vragen je daarom de Adblocker uit te schakelen.