Slaapkamer

Co-sleeper boxspring kopen? Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten

Als ouder wil je het beste voor je baby. Een van de vele vragen die opkomt wanneer je een kindje krijgt, is waar de baby moet slapen. Veel ouders kiezen ervoor om hun baby in dezelfde kamer te laten slapen, maar willen ook graag dat de baby veilig slaapt en dicht bij hen is. Een co-sleeper boxspring kan hierbij een goede uitkomst bieden. Maar wat is een co-sleeper boxspring precies en waar moet je op letten bij het kopen ervan? In dit artikel nemen we je mee in de wereld van de co-sleepers.

Wat is een co-sleeper?

Een co-sleeper is een soort wiegje dat aan het bed van de ouders kan worden vastgemaakt. Het is ontworpen om de baby op een veilige manier dicht bij de ouders te laten slapen, zonder het risico te lopen dat de baby per ongeluk onder de dekens of kussens terechtkomt. Dit zorgt ervoor dat de baby zich veilig en geborgen voelt en dat de ouders snel kunnen reageren als de baby hulp nodig heeft. Een co-sleeper boxspring is een model dat speciaal ontworpen is voor een boxspring.

Is niet elke co-sleeper geschikt voor een boxspring?

Niet elke co-sleeper is geschikt voor een boxspring. Sommige co-sleepers zijn ontworpen om op de grond te staan of op een platformbed te worden geplaatst. Het is belangrijk om te controleren of de co-sleeper die je overweegt geschikt is voor jouw boxspring. Anders kan het gevaarlijk zijn voor de baby en kan het ook de boxspring beschadigen.

De voordelen van een co-sleeper boxspring

Een van de belangrijkste voordelen van een co-sleeper boxspring is dat het de band tussen ouder en baby kan versterken. Het zorgt ervoor dat ouders sneller kunnen reageren als de baby huilt of hulp nodig heeft. Dit kan ouders helpen zich meer zelfverzekerd en minder gestrest te voelen over de zorg voor hun baby. Bovendien kan de nabijheid van de ouders de baby helpen zich veilig en geborgen te voelen, wat kan helpen bij het reguleren van de ademhaling en hartslag.

Een ander voordeel van een co-sleeper is dat het kan helpen om de baby in een veilige slaaphouding te houden. Door de baby dicht bij de ouders te houden, kan het risico op wiegendood worden verminderd. Volgens de American Academy of Pediatrics (AAP) is het aanbevolen om de baby gedurende de eerste zes maanden van zijn leven in dezelfde kamer te laten slapen als de ouders, maar niet in hetzelfde bed. Een co-sleeper kan hierbij een veilig alternatief bieden.

Co-sleeper vastmaken aan boxspring

Het vastmaken van een co-sleeper boxspring aan een boxspring is een eenvoudig proces dat gewoonlijk slechts enkele minuten duurt. In de meeste gevallen worden de riemen van de co-sleeper om de boxspring gewikkeld en vastgemaakt met klittenband of gespen. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen om er zeker van te zijn dat de co-sleeper veilig en stevig aan de boxspring is bevestigd.

Voordat je begint, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de boxspring stevig op zijn plaats staat en niet kan bewegen. Controleer ook of de riemen van de co-sleeper op de juiste manier zijn aangebracht en dat alle bevestigingsonderdelen stevig vastzitten. Het is belangrijk om regelmatig te controleren of de co-sleeper nog stevig vastzit en om de bevestigingen indien nodig aan te spannen.

Een co-sleeper boxspring biedt veel voordelen voor zowel ouders als baby’s. Het stelt ouders in staat om hun baby dichtbij te houden tijdens de nacht, wat kan helpen bij het troosten van de baby en het bevorderen van de hechting tussen ouder en kind. Het kan ook gemakkelijker zijn voor ouders om ’s nachts borstvoeding te geven of de baby te voeden, omdat ze niet hoeven op te staan en de kamer uit hoeven te gaan. Dit kan vooral nuttig zijn voor moeders die een keizersnede hebben gehad of die zich moeilijk kunnen verplaatsen.

Niet elke co-sleeper is echter geschikt voor een boxspring. Sommige co-sleepers zijn ontworpen om aan het bed van de ouders te worden vastgemaakt, terwijl andere modellen vrijstaand zijn. Als je een co-sleeper boxspring overweegt, is het belangrijk om te controleren of het specifiek is ontworpen om aan een boxspring te worden bevestigd en om de instructies van de fabrikant zorgvuldig te lezen voordat je de co-sleeper gaat gebruiken.

Er zijn verschillende co-sleeper boxsprings op de markt die geschikt zijn voor verschillende behoeften en budgetten. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld verstelbare hoogtes, zodat ze kunnen worden aangepast aan de hoogte van de boxspring en matras van de ouders. Andere modellen hebben wielen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst, terwijl weer andere modellen worden geleverd met extra functies zoals trilfuncties, nachtlampjes en speelgoed.

Co-sleeper boxspring met Anti-reflux stand

Een anti-reflux stand bij een co-sleeper kan een zeer nuttige functie zijn voor ouders van baby’s die last hebben van reflux of spijsverteringsproblemen. Reflux komt veel voor bij baby’s en kan ervoor zorgen dat ze onrustig slapen of ongemak ervaren tijdens het slapen. Een co-sleeper met een anti-reflux stand kan de baby in een licht hellende positie leggen, wat kan helpen bij de spijsvertering en refluxklachten kan verminderen.

Wanneer de baby in een co-sleeper boxspring met een anti-reflux stand slaapt, wordt het bovenlichaam van de baby in een hoek geplaatst, waardoor de zwaartekracht kan helpen bij het afvoeren van maaginhoud terug in de maag en het verminderen van refluxsymptomen. Dit is vooral handig voor baby’s die borstvoeding krijgen, omdat de melk beter kan worden verteerd wanneer de baby in een licht hellende positie ligt.

Het is belangrijk op te merken dat een anti-reflux stand geen genezing is voor reflux, maar kan helpen bij het verminderen van de symptomen. Het is nog steeds belangrijk om de baby na elke voeding rechtop te houden en ervoor te zorgen dat de baby niet te veel voeding tegelijk krijgt. Ouders moeten altijd overleggen met hun arts als de baby refluxklachten heeft en advies vragen over het gebruik van een co-sleeper boxspring met een anti-reflux stand.

Als je een co-sleeper overweegt, is het belangrijk om te zoeken naar een model met een anti-reflux stand die veilig is en gemakkelijk te gebruiken. De Baninni Elia co-sleeper is een voorbeeld van een co-sleeper met een anti-reflux stand en biedt verschillende hoogte-instellingen en is ook te gebruiken als vrijstaande wieg. Het is belangrijk om altijd de instructies van de fabrikant te volgen bij het gebruik van een co-sleeper met een anti-reflux stand om ervoor te zorgen dat deze veilig wordt gebruikt.

Enkele modellen

Een van de beste co-sleeper boxsprings op de markt is de Chicco Next2Me Magic co-sleeper. Dit model is geschikt voor gebruik tot de leeftijd van zes maanden en kan aan de meeste bedden worden bevestigd, waaronder boxsprings. Het heeft ook een verstelbare hoogte en een comfortabel matrasje dat kan worden verwijderd en gewassen.

Een andere populaire optie is de Babybay Maxi co-sleeper. Dit Duitse merk is bekend om zijn hoogwaardige, duurzame producten en de Babybay Maxi is geen uitzondering. Het kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot ongeveer 9 maanden oud en past zich aan aan verschillende bedhoogtes en matrasdiktes. Bovendien is het gemaakt van ecologisch hout en zijn er verschillende accessoires beschikbaar om het slaapoppervlak uit te breiden en te personaliseren.

Naast deze twee opties zijn er nog vele andere co-sleeper voor boxspring beschikbaar op de markt, elk met hun eigen unieke functies en voordelen. Het is belangrijk om goed onderzoek te doen en te overwegen wat het beste bij jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren past. Denk bijvoorbeeld aan factoren zoals prijs, duurzaamheid, materialen, gewichtslimieten en grootte.

Beste co-sleeper boxspring

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je baby. En als het gaat om slapen, wil je er zeker van zijn dat je baby veilig en comfortabel is, terwijl je toch dichtbij genoeg bent om te troosten of te voeden. Een co-sleeper boxspring kan hierbij een uitstekende optie zijn, omdat het je baby in dezelfde kamer houdt als jij, maar wel zijn of haar eigen veilige slaapruimte biedt. Er zijn veel verschillende co-sleeper boxsprings op de markt, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Onderstaand vind je de beste co-sleeper boxsprings van dit moment, inclusief hun functies, voordelen en waarom ze geschikt zijn voor een boxspring. Deze co-sleepers bieden de perfecte slaapoplossing voor jou en je baby.

Maxi-Cosi Iora

Maxi-Cosi Iora co sleeper boxspringAls je op zoek bent naar gemoedsrust en comfort voor je baby, dan is de Maxi-Cosi Iora babywieg aan bed de ideale keuze. Deze geavanceerde wieg is gemakkelijk aan te passen aan je bed en heeft het meest comfortabele matras waar je baby ooit op zal slapen. Hier zijn enkele kenmerken die de Iora babywieg aan bed zo speciaal maken:

Voordelen:
– Comfortabele matras zorgt voor een goede nachtrust voor je baby
– Vijf verschillende hoogteposities en eenvoudige schuiffunctie voor samen slapen
– Grote opbergmand voor al je benodigdheden
– Makkelijk opvouwbaar en meenemen in de bijbehorende reistas
– Kan ook worden gebruikt als alleenstaande wieg
– Gaasvenster voor eenvoudige monitoring van je baby
– Binnenvoering van de wieg en de mand kunnen aan elkaar worden geritst voor extra comfort
– Binnenvoering kan in de wasmachine worden gewassen voor extra hygiëne

Met de Maxi-Cosi Iora babywieg aan bed kun je je baby de veiligheid en nabijheid bieden die hij nodig heeft, terwijl je zelf kunt genieten van een goede nachtrust. De wieg is gemakkelijk aan te passen aan de hoogte van je bed en kan worden opgevouwen voor transport. Bovendien biedt de grote opbergmand veel ruimte voor alle benodigdheden van je baby. Als je op zoek bent naar een babywieg aan bed die gemakkelijk te gebruiken is en alle comfort biedt die je baby nodig heeft, dan is de Maxi-Cosi Iora babywieg aan bed de perfecte keuze.

Nadelen:
– De wieg is vrij groot en neemt veel ruimte in beslag
– Het kan een beetje lastig zijn om de wieg op de juiste hoogte in te stellen

Specificatie Kenmerk
Type 2-in-1 babywieg: van babywieg aan bed tot alleenstaande wieg
Verstelbare hoogtes Vijf hoogtes in totaal
Schuiffunctie Ja, voor perfecte aansluiting op het bed
Gaasvenster Ja, voor ventilatie en zichtbaarheid
Opbergmand Groot formaat
Wasbare binnenvoering Ja, kan in de wasmachine worden gewassen
Leeftijdsbereik Geschikt voor baby’s tot 6 maanden

Baninni Elia co-sleeper boxspring

Baninni Co-Sleeper EliaDe Baninni Elia co-sleeper is een veilige en handige manier om je baby naast je te laten slapen. Het kan eenvoudig worden gemonteerd en bevestigd aan het ouderlijk bed met behulp van de meegeleverde riempjes. Het is ook mogelijk om het te gebruiken als een vrijstaand wiegje. Met 7 verschillende hoogtes is het gemakkelijk aan te passen aan de hoogte van je bed en het heeft een anti-reflux stand om de spijsvertering van je kindje te bevorderen en refluxklachten te verminderen. De co-sleeper wordt geleverd met een bijpassend matrasje en is geschikt voor baby’s tot 9 kg. Let op: gebruik de wieg niet meer zodra je baby zichzelf omhoog kan trekken, op de knieën gaat zitten of zelfstandig kan zitten. Het is belangrijk om de instructies te lezen voordat je de co-sleeper boxspring gebruikt.

Voordelen van de Baninni Elia co-sleeper:
– Je baby slaapt veilig naast jou en je kan hem of haar makkelijk voeden of troosten tijdens de nacht zonder uit bed te hoeven stappen.
– De co-sleeper boxspring kan gebruikt worden als losstaand wiegje waardoor het makkelijk verplaatst kan worden naar een andere kamer.
– De Baninni Elia is verstelbaar op 7 verschillende hoogtes waardoor het geschikt is voor verschillende bedden.
– De anti-reflux stand kan helpen om refluxklachten te verminderen.
– De Baninni Elia co-sleeper wordt geleverd met een matrasje en opbergmand.

Nadelen:
– Het maximale gewicht dat de co-sleeper kan dragen is 9 kg, waardoor het maar een beperkte tijd gebruikt kan worden.
– Als je een hoger bed hebt kan het lastiger zijn om de Baninni Elia op de juiste hoogte te krijgen.
– Het bevestigingssysteem met riemen kan lastig zijn om te monteren en kan misschien niet goed passen bij sommige bedden.

De Baninni Elia co-sleeper boxspring heeft veel voordelen voor ouders die hun baby dicht bij zich willen hebben tijdens de nacht. Het is echter belangrijk om goed na te denken of dit bij jou en je baby past en om de instructies goed op te volgen voor veilig gebruik.

Hieronder vind je een overzicht van de specificaties van de Baninni Elia co-sleeper:

Specificaties Kenmerken
Merk Baninni
Type Co-sleeper wieg
Geschikt voor leeftijd Vanaf de geboorte tot 9 kg
Hoogte standen Verstelbaar in 7 hoogtes (matrashoogte 53 cm tot 65 cm)
Bevestigingssysteem Veilig bevestigingssysteem met riemen
Anti-reflux stand Ja
Matrasje afmetingen 81 cm x 49 cm x 6,5 cm
Opbergmand Ja
Afmetingen (LxBxH) 92 cm x 55 cm x 70,5-82 cm
Gewicht 8 kg
Aansluithoogte matras 53 – 65 cm
Maximaal draaggewicht 9 kg
Materialen Staal, polyester
Verstelbare poten Ja
Inclusief matrasje Ja
Inklapbaar Ja
Geschikt voor boxspring Ja
Geschikt als losstaande wieg Ja

Het bevestigingssysteem van de Baninni Elia is veilig en betrouwbaar, dankzij de meegeleverde riemen die je stevig aan het ouderlijk bed kunt vastmaken. Bovendien is de co-sleeper verstelbaar op 7 verschillende hoogtes, zodat je hem kunt aanpassen aan de hoogte van jouw bed. Het matrasje dat wordt meegeleverd is van goede kwaliteit en past perfect in de co-sleeper.

Een ander voordeel van de Baninni Elia is de anti-reflux stand, die de spijsvertering van je baby kan verbeteren en helpt tegen reflux. Hierdoor kan je baby beter slapen en is de kans op problemen met de spijsvertering kleiner. Verder heeft de co-sleeper ook een opbergmand, waarin je bijvoorbeeld luiers, speelgoed of andere benodigdheden kunt bewaren.

Een nadeel van de Baninni Elia kan zijn dat het gewicht van 8 kg relatief zwaar is, waardoor je hem minder makkelijk kunt verplaatsen. Ook is de co-sleeper niet geschikt voor baby’s die zichzelf kunnen omhoog trekken, op de knieën gaan zitten of zelfstandig kunnen zitten. Het is dus belangrijk om de co-sleeper niet meer te gebruiken zodra je baby deze vaardigheden onder de knie heeft.

Chicco Next2Me Magic

Chicco Next2Me Magic Co Sleeper boxspringDe Chicco Next2Me Magic is een co-sleeper wiegje dat ontworpen is om ouders de mogelijkheid te geven om dicht bij hun baby te slapen voor een comfortabelere nacht. Het heeft een zijdelings systeem dat het wiegje gemakkelijker maakt om te openen en te sluiten zonder dat ouders uit bed hoeven te stappen. Het wiegje is verstelbaar in hoogte op 11 verschillende standen, wat betekent dat het bij bijna elk bed past, inclusief bedden met lades. De poten van het wiegje zijn inschuifbaar, zodat het wiegje gemakkelijk kan worden aangepast aan de hoogte van het ouderlijke bed.

De co-sleeper boxspring is voorzien van een matras met bekleding in ademend 3D-netweefsel voor een betere luchtcirculatie. Het heeft vier zwenkwielen met remmen, zodat het wiegje gemakkelijk te verplaatsen is en veilig op zijn plek blijft. Het wiegje heeft een schommelfunctie en kan ook in 4 standen worden gekanteld om baby’s te helpen bij reflux of een verstopte neus.

De Chicco Next2Me Magic co-sleeper boxspring heeft een luxe ontwerp en biedt maximaal comfort voor zowel de ouders als de baby. Het wiegje kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot een gewicht van 9 kg. Het heeft een schommelfunctie die geactiveerd kan worden aan de onderkant van het wiegje en wordt geleverd inclusief een zacht ademend matras, een opbergtas en riemen voor bevestiging aan het ouderlijk bed. De zijkant van het wiegje kan gemakkelijk met één hand worden geopend en gesloten, zelfs wanneer het wiegje aan het bed van de ouders is bevestigd. De bekleding is verwijderbaar en wasbaar.

Voordelen:
– Het zijdelingse systeem om de co-sleeper boxspring te openen is praktisch en gemakkelijk te gebruiken, en maakt het eenvoudig om de baby te bereiken zonder uit bed te hoeven stappen.
– Het wiegje is verstelbaar in de hoogte op 11 standen, waardoor het geschikt is voor vrijwel elk bed, en de inschuifbare poten maken het zelfs geschikt voor bedden met lades.
– De matras met bekleding in ademend 3D-netweefsel zorgt voor een betere luchtcirculatie en kan bijdragen aan een comfortabele slaapomgeving voor de baby.
– De Chicco Next2Me Magic kan in 4 standen geplaatst worden, om de baby te helpen bij reflux of een verstopte neus.
– De wieg heeft een luxe ontwerp en biedt maximaal comfort voor zowel de ouders als de baby gedurende de eerste maanden en daarna.

Nadelen:
– De Chicco Next2Me Magic is relatief duur in vergelijking met andere co-sleeper wiegjes op de markt.
– De co-sleeper heeft een maximale gewichtslimiet van 9 kg, wat betekent dat het niet gebruikt kan worden zodra de baby te groot wordt.

Specificatie Beschrijving
Merk Chicco
Productnaam Next2Me Magic
Type wiegje Co-sleeper wiegje
Losstaand of aan bed te bevestigen Beide mogelijk
Snel en eenvoudig te openen Ja
Schommelstand Ja
Luchtcirculatie Maximale luchtcirculatie in het wiegje
Wielen 4 zwenkwielen met rem om de co-sleeper makkelijk te verplaatsen
Kantelbaar Ja, om baby te helpen bij reflux of een verstopte neus
Matras Inclusief zacht ademend matras
Opbergtas Inclusief opbergtas
Montage Eenvoudig te monteren en demonteren
Hoogte instelbaar Ja, op verschillende hoogtes te bevestigen
Steunvoeten zijn in te korten Ja
Zijkant met één hand te openen/sluiten Ja, ook wanneer de wieg aan het bed is vastgemaakt
Bekleding Verwijderbare en wasbare bekleding
Gewichtsgrens Geschikt vanaf de geboorte tot een gewicht van 9 kg
Afmetingen (H x B x D) 83 cm x 100 cm x 66 cm
Gewicht 12 kg

Tutti Bambini Cozee

Tutti Bambini Cozee Bedside WiegWanneer je zoekt naar een co-sleeper boxspring om een speciale band met je baby te ontwikkelen? Dan is de Tutti Bambini Cozee Bedside Co-Sleeper een goede keuze voor jou en je kleintje. Als je deze co-sleeper boxspring aanschaft, krijg je een wiegje dat binnen 30 seconden kan worden opgezet en veilig aan jouw bed bevestigd kan worden. Het wiegje kan ook losstaand worden gebruikt, dus het is perfect voor op vakantie of bij de oppas.

Dit wiegje is niet alleen handig, maar ook veilig. Het is verstelbaar in 6 hoogtes en kan op een half-hellende stand worden vastgezet, om zo de vertering te bevorderen, beter te ademen en oprispingen na de voeding te voorkomen. De zijkanten zijn gemaakt van zacht materiaal en er zijn netvensters in de lange kanten geïntegreerd voor voldoende luchtcirculatie. Het wiegje wordt geleverd met een comfortabel foam matras en een handige opbergplank. Bovendien is de bekleding afneembaar en wasbaar, zodat het wiegje altijd hygiënisch blijft.

Deze co-sleeper boxspring is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden oud. Het is compact en makkelijk op te bergen. Als je op zoek bent naar een co-sleeper boxspring die veilig, praktisch en comfortabel is, dan is de Tutti Bambini Cozee Bedside Co-Sleeper de perfecte keuze voor jou en je baby.

Voordelen:
– Eenvoudig te monteren en demonteren
– Verstelbaar in 6 hoogtes
– Kan op een half-hellende stand worden vastgezet
– Bekleding is afneembaar en wasbaar
– Inclusief comfortabel foam matras en handige opbergplank
– Geschikt voor baby’s vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden oud

Nadelen:
– Relatief zwaar met een gewicht van 10 kg

Specificaties Beschrijving
Type Co-Sleeper boxspring
Merk Tutti Bambini
Afwerking Eiken fineer laag
Verstelbaarheid In 6 hoogtes verstelbaar, kan half-hellend worden gezet
Luchtcirculatie Netvensters in lange kanten
Bekleding Verwijderbaar en wasbaar
Inclusief matras Ja, comfortabel foam matras
Afmetingen (uitgeklapt) 92 x 56 x 69/84 cm
Afmetingen (ingeklapt) 92 x 56 x 12 cm
Matrasmaat 80.5 x 51cm
Gewicht 10 kg
Geschikt voor leeftijd Vanaf geboorte tot ongeveer 6 maanden

Betere nachtrust met een co-sleeper

Het is de moeite waard om te benadrukken dat het gebruik van een co-sleeper boxspring niet alleen handig is voor het voeden en verzorgen van je baby, maar ook voor de gemoedsrust van ouders. Door je baby dichtbij te houden, kan je gemakkelijk controleren of ze veilig en comfortabel zijn en sneller reageren als er zich problemen voordoen.

Een co-sleeper boxspring is een handige en praktische optie voor ouders die hun baby graag dichtbij willen houden tijdens het slapen. Het biedt vele voordelen, waaronder gemakkelijke toegang tot de baby, gemoedsrust en betere slaap voor zowel ouders als baby’s. Als je zoekt naar een co-sleeper voor gebruik op een boxspring, zijn er verschillende opties beschikbaar om uit te kiezen, waaronder de populaire Chicco Next2Me Magic en de Babybay Maxi. Met zorgvuldig onderzoek en overweging van je persoonlijke behoeften en voorkeuren, kan je de juiste keuze maken voor jou en je baby.

Veelgestelde vragen

Wat is een co-sleeper?
Een co-sleeper is een babybedje dat aan één zijde open is en veilig bevestigd kan worden aan het bed van de ouders. Het biedt een veilige slaapplaats voor de baby en zorgt ervoor dat ouders hun baby ’s nachts makkelijker kunnen voeden en troosten.

Kan een co-sleeper aan een boxspring?
Ja, er zijn co-sleeper boxsprings op de markt die speciaal ontworpen zijn om veilig bevestigd te worden aan een boxspring. Het is belangrijk om altijd de instructies van de fabrikant te volgen om de veiligheid van je baby te waarborgen.

Welke co-sleeper boxspring kopen?
Er zijn veel verschillende co-sleeper boxsprings beschikbaar op de markt. Het is belangrijk om te kijken naar de veiligheidscertificeringen en de specificaties van het product. Ook is het goed om te kijken naar de reviews van andere ouders.

Hoe maak je een co-sleeper boxspring vast?
Het vastmaken van een co-sleeper boxspring kan verschillen per merk en model. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en ervoor te zorgen dat het bedje veilig en stevig bevestigd is aan het bed van de ouders.

Is er beddengoed voor een co-sleeper?
Ja, er is beddengoed beschikbaar dat speciaal ontworpen is voor co-sleeper boxsprings. Het is belangrijk om te zorgen dat het beddengoed goed past en veilig gebruikt kan worden.

Hoe lang kun je een co-sleeper gebruiken?
Co-sleepers zijn over het algemeen ontworpen voor baby’s vanaf de geboorte tot ongeveer zes maanden oud. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en te stoppen met het gebruik van de co-sleeper zodra je baby te groot wordt of begint te zitten.

 

Related Articles

Back to top button
Close

Adblocker uitschakelen s.v.p.

We zien dat je gebruikmaakt van een Adblocker. Hierdoor kan deze website niet goed functioneren. We vragen je daarom de Adblocker uit te schakelen.